Esittely

Moikka, olen Eveliina!

Koulutukseltani olen EAT koulutettu hieroja/urheiluhieroja, Personal trainer, ravintovalmentaja, liikunnanohjaaja ja Spine Functional valmentaja. Lisäksi olen neljän lapsen äiti Ylöjärveltä, joten tiedän millaisia haasteita nykypäivän kiireinen arki sinulle asettaa.

Mikäli sinulla on halu tehdä elämästäsi ja kropastasi liikkuva, vahva, kestävä ja kivuton, niin autan sinua mielelläni.

Hyvällä suunnittelulla ja joustavalla yhteistyöllä löydämme juuri sinun tarpeillesi oikeat ratkaisut sekä arkeasi vastaavat toimintamallit ja saamme tuloksia aikaan!

eveliina, maajaakkola, personal trainer, hieroja

Kokemus ja koulutus

Olen toiminut työurallani pitkään julkisella sektorilla liikunta- ja nuorisopalveluissa ja sen myötä ohjannut monipuolisesti erilaista ryhmäliikuntaa. Omaan yli 20 vuoden kokemuksen ihmisten liikuttamisesta, aina junioreista senioreihin. Olen valmistunut Lapin urheiluopistosta vuonna 1999, 2014 Trainer4Youn Personal Traineriksi, 2015 Trainer4Youn Ravintovalmentajaksi, 2019 Spine Functional valmentajaksi ja 2020 koulutetuksi hierojaksi, sekä EAT koulutetuksi hierojaksi/urheiluhierojaksi 2023 Pirkanmaan Urheiluhierojakoulusta Pirkanmaan urheiluhierojakoulusta. Lisäksi olen käynyt useita erilaisia koulutuksia erityisesti liikkuvuuteen ja kehonhuoltoon liittyen.

Personal Trainer koulutuksen myötä huomasin henkilökohtaisen valmennuksen olevan lähellä sydäntäni ja niinpä perustin oman yrityksen vuonna 2015, irtisanouduin vakituisesta ja varmasta ”eläkevirasta” ja lähdin tavoittelemaan unelmiani yrittäjänä. Päivääkään en ole katunut päätöstä lähteä kokeilemaan omia siipiä ja halu auttaa ihmisiä on vahvistunut entisestään matkan varrella. Erilaisten lisäkoulutuksien myötä mielenkiintoni on suuntautunut erityisesti kuntouttavaan valmennukseen. Liikuntapuolen koulutuksien lisäksi olen myös koulutettu hieroja, joten pystyn auttamaan asiakkaitani todella monipuolisesti ja kokonaisvaltaisesti henkilökohtaisen tarpeen mukaan. Minun kauttani saat siis valmennuspalvelut ja hierontapalvelut joko yhdessä tai erikseen.

Kaikessa tekemisessäni punaisena lankana on saavuttaa asiakkailleni kokonaisvaltainen hyvinvointi ja kivuton keho. Koulutukseni ja elämänkokemukseni myötä vahvimmat osa-alueeni valmennustyössä ovat tules-vaivat, liikkuvuus ja kehonhuolto, terveys- ja hyvinvointiliikunta sekä elämäntapamuutos. Hieronnassa puolestaan käytän monipuolisesti erilaisia hierontatekniikoita yhdistelemällä mm. klassista hierontaa, urheiluhierontaa, mobilisoivaa hierontaa, triggerkäsittelyä, faskiakäsittelyä ja venytyksiä.

Oma liikuntatausta

Itselläni on taustaa monipuolisesti eri urheilulajeista, joista ehkä tavoitteellisimmin olen harrastanut pesäpalloa 15 vuotta sekä pelannut naisten salibandyjoukkueessa maalivahtina. Lisäksi olen valmentanut D- ja C-ikäisiä nuoria salibandyssä useamman vuoden ajan. Nykyisin suurperheen kiireisenä äitinä ja yrittäjänä huolehdin omasta kunnostani lenkkeilemällä perheen koirien kanssa, treenaamalla kuntosalilla, ohjaamalla ryhmille kahvakuulaa, kehonhuoltoa ja toiminnallista treeniä sekä rentoutumalla aina kun mahdollista.

Kotiäitivuosina omasta itsestä huolehtiminen jäi todella vähälle ja sen seurauksena paino nousi ja olo oli tukala, enkä voinut hyvin kehossani. Sitten tein itse elämäntapamuutoksen PT-koulutuksen alussa ja tuloksena oli 15 kiloa kevyempi, vahvempi, terveempi ja energisempi keho. Nykyisin ruuhkavuosien keskellä löydän edelleen aikaa myös itsestä huolehtimiseen ja sen kautta saamastani vireydestä johtuen pystyn antamaan myös perheelleni enemmän. Jos minä pystyn siihen, sinäkin pystyt. 😉

Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä ja teemme kanssasi suunnitelman, joka muuttaa arkesi. Sinun ehdoillasi, mutta minun ohjeillani ja mikä tärkeintä; HYMY HUULESSA!

Usko itseesi ennen muita

Aloita jo tänään!

Etsitään sinulle yksilölliset, elämäntilanteeseesi sopivat ratkaisut hyvinvointiin ja liikuntaan.